Balık mevsimi geldi, sezonun gözdesi Palamut… Peki keserken, pişirirken nelere dikkat edilmeli? Akşam TV’den Ezgi Aşık ve Nurullah Acar sordu, soruşturdu… ...
2019 Balık sezonu açıldı.. Zengin Çeşit ve Uygun Fiyatlı menüsü ile yeşili ve maviyi buluşturan bir ortamda hizmet veren Balıkçınız Şafak İkitelli’de lezzetli balık keyfine varmak isteyenle ...
Klasikleşen tatları, taptaze balıkları ve sunuş çeşitleriyle birbirinden ayrılan, dört dörtlük balık keyfi yaşatan İstanbul’un En İyi Balık Restoranları bu yazımızda. Genellikle keyif için ...
Eylül ayının gelmesiyle birlikte palamut gibi sezonun gözde balıkları bir bir süslemeye başladı balık tezgahlarını. Kızartmasından pilakisine kadar pek çok farklı şekilde fırında pişirebile ...
Kırmızı ve beyaz ete oranla daha fazla protein içeren balık, her mevsim sofralarda yerini buluyor ancak hem sağlık hem de lezzet açısından hangi ayda hangi balığı tüketmek gerekiyor? Diyeti ...
Taze balığın gözleri parlak ve dışa bombeli olur. Balık tazeliğini yitirmeye başlayınca gözleri buğulanmaya başlar, sonra da içe çöker. Taze balığın derisi gergin ve parlak olur. Pulsuz bal ...